Ga naar de inhoud
Home » Berichten » Tentoonstelling » Tentoonstellingen in groep » art3f Brussel 2023 Internationale beurs voor hedendaagse kunst

art3f Brussel 2023 Internationale beurs voor hedendaagse kunst

art3f Brussel 2023 Internationale beurs voor hedendaagse kunst

Stand Anita Fleerackers

Brussels Expo

art3f Brussel 2023 Internationale beurs voor hedendaagse kunst - Stand Anita Fleerackers

art3f Brussel 2023 Internationale beurs voor hedendaagse kunst

Stand Anita Fleerackers

Van 24 tot 26 november 2023

Openingsuren:
vrijdag : 16:00 – 22:00 u
zaterdag : 10:00 – 20:00 u
zondag : 10:00 – 19:00 u

Van Harte Welkom !

Brussels Expo
Paleis 3 – Belgiëplein 1
1020 Brussel
Parkings B, T, M

Internationale beurs voor hedendaagse kunst

art3f verlegt de lijnen van traditionele hedendaagse kunsthandelbeurzen en geeft deze culturele evenementen een menselijke en warme kant. Zonder code, zonder vooroordelen en ongeremd is art3f een slimme mix tussen favoriete kunst, betaalbare kunst en de mooiste artistieke weergave van dit moment. Zoveel redenen om als gezin kunst te ontdekken.

Directe uitwisseling en het delen van emoties met kunstenaars en galerieën

Met een sterke overheersing van kunstenaars geselecteerd door ons selectiecomité (er zullen ook galerijen aanwezig zijn), zullen kunstliefhebbers en verzamelaars de kunstenaars live kunnen ontmoeten en hun unieke universums met hen kunnen delen . Een unieke kans om nieuw talent te ontdekken en de sterren van morgen te ontdekken! Onder deze vele talenten (schilders, beeldhouwers, fotografen…), kunstontdekkingen, de jonge internationale hedendaagse garde maar ook gevestigde kunstenaars en prestigieuze werken. Wat een emoties en delen zullen er komen! Omdat het leven doorgaat en het optimisme zijn rechten terugneemt, omdat je positief moet zijn, moet drinken, eten, plezier moet hebben, je moet verwonderen, kunst is een uitstekende remedie!

Vorige edities

2022

2021

Anita Fleerackers

Natuur? Natuurlijk Natuur! Natuur was altijd al een bron van inspiratie voor kunstenaars. Ook voor Anita is het een onuitputtelijke bron voor haar inspiratie. Lees meer…

Gevoelens en karakters

Gevoelens en karakters, minimalistisch weergegeven.
Telkens opnieuw, met de hand opgebouwd in verschillende etappes, wachten, composities en evenwicht zoeken, telkens opnieuw. Een beeld moet goed zitten want ook al zet je er bij het bakken je mooiste kleur op, wanneer de vorm slecht is zal de mooie kleur niet helpen.
Het aanvoelen van materialen, de tijd nemen hiervoor. De klei respecteren noem ik dat, want wanneer ik te snel werk wraakt de klei zich, is niet akkoord en spuugt zijn woede in duizend stukjes uit in de oven.

Prachtige kleuren. Pixelisme!

Prachtige kleuren van de natuur in alle seizoenen. ‘s Ochtends vroeg, de vrieskou die in de lucht hangt bij het opkomen van de zon. Ze geeft een prisma aan kleuren in de lucht, of de zon, die door de nevel probeert door te breken. De vele tinten groen in de lente en de pracht van bloesems, zomer aan zee, herfst met alle tinten roodbruingeel. Winter, een achtergebleven roos bedolven onder de sneeuw. Haar schilderijen zijn memories, die zoals foto’s duizenden pixels bevatten, opgebouwd door vierkantjes van ongeveer 1cmX1cm. Pixelisme! Arbeidsintensief maar tegelijk rustgevend, en uniek.

Mijn werk

Venetië

Anita Fleerackers in Venice ! © Anita Fleerackers in BORDERS ART FAIR 2023 - VENICE INTERNATIONALE KUNSTBEURS - Palazzo Albrizzi-Capello Venetië,tijdens dezelfde periode van de 18e Biënnale van Venetië voor architectuur. Een internationale ontmoetingsplaats en uitwisselingsproject.
Anita Fleerackers in Venice ! © Anita Fleerackers

Mijn werken “Sparkling” werden geselecteerd en tentoongesteld in Venetië, BORDERS ART FAIR voor de exposities HYBRID IDENTITIES – SECRET SPACES – FUTURE LANDSCAPES – VENICE INTERNATIONALE KUNSTBEURS.

Het festival richt zich op het concept “grenzen”, tussen de ziel en het lichaam, de mens en de stedelijke ruimte, de stad en de grond. Het festival analyseert het idee van menselijke en stedelijke grenzen, hoe mensen ze beleven en hoe ze worden gewijzigd in de hedendaagse maatschappij. Ieder mens leeft in een wereld waarin de grenzen en de grenzen zijn houding en gedrag bepalen, de vrijheid beperken en een gevoel van vervreemding creëren. De mens reageert door de grenzen te doorbreken en een nieuwe manier van leven te vinden. Wij stellen ons een wereld voor van “vloeibare steden”, waar verschillen nieuwe mogelijkheden creëren in plaats van sociale barrières te vormen.

Médaille d’Or

Anita Fleerackers - Artiste Numérique - Medaille d'Or Europe 2021 Création Artistique - Lauréate du Palmarès
Anita Fleerackers – Lauréate du Palmarès

Met mijn werken “ SPARKLING” werd ik genomineerd met “Médaille d’Or” Europe 2021  Création Artistique Anita Fleerackers Lauréate du Palmarès. Editions Des Musees et de la Culture EDMC-Europe.

Le 17 Février 2021 a eu lieu le II ème concours numérique artistique en distanciel, avec Jury en délibérations connectées. Ce concours numérique EUROPE 2021 CRÉATION ARTISTIQUE, réalisé par les Editions des musées et de la culture EDMC-Europe, avec le support technique du site www.artisticmuseography.com, a pour objectif la mise en valeur et le développement de la création européenne dans les Arts. Lees meer…

Cancun MEXICO

Twee van mijn digitale werken 'The Horse Illusion' en 'The Red Bull' zijn officieel opgenomen in de private collectie van Museo Maya de Cancun, INAH, Mexico
Museo Maya de Cancun, INAH, Mexico

Twee van mijn digitale werken ‘The Horse Illusion’ en ‘The Red Bull’ zijn officieel opgenomen in de private collectie van Museo Maya de Cancun, INAH, Mexico

Deel dit bericht: