Ga naar de inhoud
Home » Berichten » Tentoonstelling » Tentoonstellingen in groep » art3f Brussel 2022 Internationale hedendaagse kunstbeurs

art3f Brussel 2022 Internationale hedendaagse kunstbeurs

art3f Brussel 2022 Internationale hedendaagse kunstbeurs

art3f Brussel 2022 Internationale hedendaagse kunstbeurs

Stand Anita Fleerackers

Van 25 tot 27 november 2022

vrijdag : 16:00 – 22:00 u
zaterdag : 10:00 – 20:00 u
zondag : 10:00 – 19:00 u

Van Harte Welkom !

Brussels Expo
Paleis 3 – Belgiëplein 1
1020 Brussel
Parkings B, T, M

Internationale hedendaagse kunstbeurs

art3f breekt met de traditionele hedendaagse kunstbeurzen door deze culturele evenementen een menselijke en vriendelijke toets te geven.

Zonder code, zonder vooroordelen en zonder complexen, is art3f een slimme mix tussen de kunst van het hart, de betaalbare kunst en de mooiste artistieke weergave van het moment.

Zoveel redenen om met het gezin kunst te ontdekken.

Meer info: art3f brussel 2022

Direct delen van emoties met kunstenaars

Kunstliefhebbers en verzamelaars kunnen de kunstenaars live ontmoeten en hun unieke wereld met hen delen. Wat een emoties en uitwisseling! Omdat het leven doorgaat en optimisme de overhand neemt, omdat het nodig is om positief te zijn, te drinken, te eten, plezier te maken, zich te verbazen, is kunst een uitstekend middel!

Zoveel redenen om kunst op te nemen in je eigen leefomgeving.

Op art3f Brussel vind je Anita Fleerackers. Mijn fantastische werken geven jouw interieur een unieke twist.

Anita Fleerackers

Sparkling. een weergave van een bestaand beeld , spelenderwijze de krachtige vormen door elkaar gooien en toch hun kracht bewaren. Dit is alleen mogelijk met een sterk beeld.

Bull versus Bull, Horse versus Horse, Dans versus Dans. 

Het is een heerlijke herademing, een frisse reactie op bestaande actie. Elk beeld is uniek en de Sparkling’s zijn in beperkte uitgave.

Cancun MEXICO

Museo Maya de Cancun, INAH, Mexico
Museo Maya de Cancun, INAH, Mexico

Twee van mijn digitale werken ‘The Horse Illusion’ en ‘The Red Bull’ zijn officieel opgenomen in de private collectie van Museo Maya de Cancun, INAH, Mexico

Médaille d’Or

Anita Fleerackers - Artiste Numérique - Medaille d'Or Europe 2021 Création Artistique - Lauréate du Palmarès
Anita Fleerackers – Lauréate du Palmarès

Met mijn werken “ SPARKLING” werd ik genomineerd met “Médaille d’Or” Europe 2021  Création Artistique Anita Fleerackers Lauréate du Palmarès. Editions Des Musees et de la Culture EDMC-Europe.

Le 17 Février 2021 a eu lieu le II ème concours numérique artistique en distanciel, avec Jury en délibérations connectées. Ce concours numérique EUROPE 2021 CRÉATION ARTISTIQUE, réalisé par les Editions des musées et de la culture EDMC-Europe, avec le support technique du site www.artisticmuseography.com, a pour objectif la mise en valeur et le développement de la création européenne dans les Arts. Lees meer…

Deel dit bericht: