Ga naar de inhoud
Home » Berichten » Tentoonstelling » Individuele Tentoonstellingen » Water for Life Uitnodiging voor mijn preview op Cancun

Water for Life Uitnodiging voor mijn preview op Cancun

‘Water for Life’

Uitnodiging voor mijn preview op Cancun

Anita Fleerackers 

Hemeldonk 9, B-2275 Gierle

Opening op vrijdag 4 maart 2022 om 19:00 u door schepen van cultuur gemeente Lille
Tom Kersemans

Wanneer:

Van 5 t.e.m. 13 maart 2022

Openingsuren tentoonstelling:
zaterdagen 5 en 12 maart 2022: van 13:00 tot 19:00 u
zondagen 6 en 13 maart 2022: van 13:00 tot 19:00 u

Op afspraak ( +32 (0)485 03 03 29 )

Van Harte Welkom !

Waar:

Artstudio Anita Fleerackers
Hemeldonk 9
B-2275 Gierle
België

Water for Life Uitnodiging voor mijn preview op Cancun

“WATER FOR LIFE”

Cancun, Mexico  “WATER FOR LIFE” cultureel en artistiek programma laat over de hele wereld een reeks kunstwerken zien, geïnspireerd op het thema water.

Via het thema water sensibiliseren voor een belangrijk sociaal en cultureel probleem. “Meer dan een miljard mensen – één op de zeven op de planeet – hebben nu geen toegang tot veilig drinkwater. “

Als gevolg van de klimaatverandering, hoge temperaturen en overstromingen, zal de beschikbaarheid van drinkwater een grote invloed hebben op de gezondheid en de voedselzekerheid.

Klimaatverandering is een complex probleem dat de behoefte aan een geïntegreerd, multisectoraal en multidisciplinair antwoord heeft doen toenemen. Dit antwoord vereist samenwerking om water efficiënt te gebruiken en te verbruiken.

In deze 4e editie worden 2 belangrijke natuurlijke bronnen onder de aandacht gebracht die bescherming nodig hebben. De MANGROVES die de kust beschermen tegen erosie, en de CENOTES, een belangrijke bron van zoet water. Water for Life Internationale Kunsttentoonstelling 4e editie, in het prestigieuze Museum Maya, in Cancun, MEXICO.

Water for Life, International Art Exhibitions
VOLG OP FACEBOOK
https://www.facebook.com/WaterforLifeGaber
4th Edition, Maya Museum, Cancun MEXICO
(24 March – 3 April 2022)

Mijn werk:

Sparkling. is een weergave van een bestaand beeld , spelenderwijze de krachtige vormen door elkaar gooien en toch hun kracht bewaren. Dit is alleen mogelijk met een sterk beeld.

Anders & Lente.
Bull versus Bull, Horse versus Horse, Dans versus Dans. 

Het is een heerlijke herademing, een frisse reactie op bestaande actie. Elk beeld is uniek en de Sparkling’s zijn in beperkte uitgave.

Médaille d’Or

Anita Fleerackers - Artiste Numérique - Medaille d'Or Europe 2021 Création Artistique - Lauréate du Palmarès
Anita Fleerackers – Lauréate du Palmarès

Met mijn werken “ SPARKLING” werd ik genomineerd met “Médaille d’Or” Europe 2021  Création Artistique Anita Fleerackers Lauréate du Palmarès. Editions Des Musees et de la Culture EDMC-Europe.

Le 17 Février 2021 a eu lieu le II ème concours numérique artistique en distanciel, avec Jury en délibérations connectées. Ce concours numérique EUROPE 2021 CRÉATION ARTISTIQUE, réalisé par les Editions des musées et de la culture EDMC-Europe, avec le support technique du site www.artisticmuseography.com, a pour objectif la mise en valeur et le développement de la création européenne dans les Arts. Lees meer…

Deel dit bericht: