Ga naar de inhoud
Home » Berichten » Tentoonstelling » Tentoonstellingen in groep » Tuindagen Kasteel Heihuyzen Malle 2023

Tuindagen Kasteel Heihuyzen Malle 2023

Tuindagen Kasteel Heihuyzen Malle

Kunst in Malle

Graag nodig ik u uit ! Stand Anita Fleerackers

Crazy Bull in the Green Garden ! © Anita Fleerackers in de Tuindagen Kasteel Heihuyzen Malle
Crazy Bull in the Green Garden ! © Anita Fleerackers

Tuindagen Kasteel Heihuyzen Malle

Bezoek “Tuindagen Heihuyzen” op vrijdag 26, zaterdag 27, zondag 28 en pinkstermaandag 29 mei 2023. Op vrijdag zijn we open van 12u tot 19u, de andere dagen telkens van 10u tot 18u.

Van Harte Welkom !

Kasteel Heihuyzen
Heihuizen 3
B-2390 Malle
België

Informatie

Anita Fleerackers

Natuur? Natuurlijk Natuur! Natuur was altijd al een bron van inspiratie voor kunstenaars. Ook voor Anita is het een onuitputtelijke bron voor haar inspiratie. Lees meer…

Gevoelens en karakters

Gevoelens en karakters, minimalistisch weergegeven.
Telkens opnieuw, met de hand opgebouwd in verschillende etappes, wachten, composities en evenwicht zoeken, telkens opnieuw. Een beeld moet goed zitten want ook al zet je er bij het bakken je mooiste kleur op, wanneer de vorm slecht is zal de mooie kleur niet helpen.
Het aanvoelen van materialen, de tijd nemen hiervoor. De klei respecteren noem ik dat, want wanneer ik te snel werk wraakt de klei zich, is niet akkoord en spuugt zijn woede in duizend stukjes uit in de oven.

Prachtige kleuren. Pixelisme!

Prachtige kleuren van de natuur in alle seizoenen. ‘s Ochtends vroeg, de vrieskou die in de lucht hangt bij het opkomen van de zon. Ze geeft een prisma aan kleuren in de lucht, of de zon, die door de nevel probeert door te breken. De vele tinten groen in de lente en de pracht van bloesems, zomer aan zee, herfst met alle tinten roodbruingeel. Winter, een achtergebleven roos bedolven onder de sneeuw. Haar schilderijen zijn memories, die zoals foto’s duizenden pixels bevatten, opgebouwd door vierkantjes van ongeveer 1cmX1cm. Pixelisme! Arbeidsintensief maar tegelijk rustgevend, en uniek.

Domein Heihuyzen

“Domein Heihuyzen” in (Oost)Malle.
Een ongekende combinatie van puurheid en weldoordachte ingrepen…
Het perfect aangelegde en onderhouden domein verrast door telkens wijzigende gezichtassen die steeds weer op een nieuwe manier de bezoeker het park en het kasteel op een andere manier belichten.

Tuindagen Heihuyzen in Malle in Domein Heihuyzen
Kasteel Heihuyzen Malle
Vorige edities

Tuindagen 2022

Tuindagen 2021

Médaille d’Or

Anita Fleerackers - Artiste Numérique - Medaille d'Or Europe 2021 Création Artistique - Lauréate du Palmarès
Anita Fleerackers – Lauréate du Palmarès

Met mijn werken “ SPARKLING” werd ik genomineerd met “Médaille d’Or” Europe 2021  Création Artistique Anita Fleerackers Lauréate du Palmarès. Editions Des Musees et de la Culture EDMC-Europe.

Le 17 Février 2021 a eu lieu le II ème concours numérique artistique en distanciel, avec Jury en délibérations connectées. Ce concours numérique EUROPE 2021 CRÉATION ARTISTIQUE, réalisé par les Editions des musées et de la culture EDMC-Europe, avec le support technique du site www.artisticmuseography.com, a pour objectif la mise en valeur et le développement de la création européenne dans les Arts. Lees meer…

Cancun MEXICO

Museo Maya de Cancun, INAH, Mexico
Museo Maya de Cancun, INAH, Mexico

Twee van mijn digitale werken ‘The Horse Illusion’ en ‘The Red Bull’ zijn officieel opgenomen in de private collectie van Museo Maya de Cancun, INAH, Mexico

Deel dit bericht: