Ga naar de inhoud
Home » Berichten » Tentoonstelling » Tentoonstellingen in groep » Salon d’Art du Lions Club Draveil-Sénart

Salon d’Art du Lions Club Draveil-Sénart

Anita Fleerackers in Salon d’Art du Lions Club Draveil-Sénart

Flashing Horse ! © Anita Fleerackers in Salon d'Art du Lions Club Draveil-Sénart France
Flashing Horse ! © Anita Fleerackers

Salon d’Art du Lions Club Draveil-Sénart

Van 13 t.e.m. 21 mei 2023
Vernissage: zaterdag 13 mei om 19:00 u

Openingsuren: van 14:00 tot 18:30

Château de Villiers
3 avenue de Villiers
F-91210 Draveil
Frankrijk

Al meer dan 30 jaar biedt deze tentoonstelling haar bezoekers de mogelijkheid te reizen door de originele grafische werelden van de verschillende kunstenaars die zij samenbrengt.

Tientallen kunstenaars (schilders, beeldhouwers) bieden elk jaar de mogelijkheid om verschillende artistieke technieken te ontdekken die verband houden met de wereld van de plastische kunst.

De opbrengst van deze tentoonstelling gaat naar de sociale werken van de Lions Club.

meer informatie

Château de Villiers

Het Château de Villiers ligt op de rechteroever van de Seine bij het bos van Sénart in het centrum van Draveil op de kruising van de Avenue de Villiers en de Allée des Tilleuls, die overeenkomt met de vroegere erelaan van het kasteel. Het is omgeven door zes hectare bebost park, waarvan een deel is aangelegd bij de residentie van het Domaine de Villiers.

Bron: Wikipedia

Anita Fleerackers

Natuur? Natuurlijk Natuur! Natuur was altijd al een bron van inspiratie voor kunstenaars. Ook voor Anita is het een onuitputtelijke bron voor haar inspiratie. Lees meer…

Gevoelens en karakters

Gevoelens en karakters, minimalistisch weergegeven.
Telkens opnieuw, met de hand opgebouwd in verschillende etappes, wachten, composities en evenwicht zoeken, telkens opnieuw. Een beeld moet goed zitten want ook al zet je er bij het bakken je mooiste kleur op, wanneer de vorm slecht is zal de mooie kleur niet helpen.
Het aanvoelen van materialen, de tijd nemen hiervoor. De klei respecteren noem ik dat, want wanneer ik te snel werk wraakt de klei zich, is niet akkoord en spuugt zijn woede in duizend stukjes uit in de oven.

Prachtige kleuren. Pixelisme!

Prachtige kleuren van de natuur in alle seizoenen. ‘s Ochtends vroeg, de vrieskou die in de lucht hangt bij het opkomen van de zon. Ze geeft een prisma aan kleuren in de lucht, of de zon, die door de nevel probeert door te breken. De vele tinten groen in de lente en de pracht van bloesems, zomer aan zee, herfst met alle tinten roodbruingeel. Winter, een achtergebleven roos bedolven onder de sneeuw. Haar schilderijen zijn memories, die zoals foto’s duizenden pixels bevatten, opgebouwd door vierkantjes van ongeveer 1cmX1cm. Pixelisme! Arbeidsintensief maar tegelijk rustgevend, en uniek.

mijn werk

Salon d’Art du Lions Club Draveil-Sénart

Anita Fleerackers in Salon d'Art du Lions Club Draveil-Sénart France

Médaille d’Or

Anita Fleerackers - Artiste Numérique - Medaille d'Or Europe 2021 Création Artistique - Lauréate du Palmarès
Anita Fleerackers – Lauréate du Palmarès

Met mijn werken “ SPARKLING” werd ik genomineerd met “Médaille d’Or” Europe 2021  Création Artistique Anita Fleerackers Lauréate du Palmarès. Editions Des Musees et de la Culture EDMC-Europe.

Le 17 Février 2021 a eu lieu le II ème concours numérique artistique en distanciel, avec Jury en délibérations connectées. Ce concours numérique EUROPE 2021 CRÉATION ARTISTIQUE, réalisé par les Editions des musées et de la culture EDMC-Europe, avec le support technique du site www.artisticmuseography.com, a pour objectif la mise en valeur et le développement de la création européenne dans les Arts. Lees meer…

Cancun MEXICO

Twee van mijn digitale werken ‘The Horse Illusion’ en ‘The Red Bull’ zijn officieel opgenomen in de private collectie van Museo Maya de Cancun, INAH, Mexico

Museo Maya de Cancun, INAH, Mexico
Museo Maya de Cancun, INAH, Mexico
Deel dit bericht: