Ga naar de inhoud
Home » Berichten » Tentoonstelling » Individuele Tentoonstellingen » Anita Fleerackers bij Volvo Celis in Sint-Truiden

Anita Fleerackers bij Volvo Celis in Sint-Truiden

Anita Fleerackers bij Volvo Celis in Sint-Truiden

Hartelijk welkom tijdens de openingsuren van de showroom

The Black Gold ! © Anita Fleerackers bij Volvo Celis in Sint-Truiden, N. B. de Borchgravestraat 4465, Sint-Truiden
The Black Gold ! © Anita Fleerackers

Nu verlengd tot 28 februari 2023 !

maandag09:00 – 18:30
dinsdag09:00 – 18:30
woensdag09:00 – 18:30
donderdag09:00 – 18:30
vrijdag09:00 – 18:30
zaterdag 10:00 – 17:00

Hartelijk Welkom !

Celis Cars
N. B. de Borchgravestraat 4465
B-3800 Sint-Truiden
België
sint-truiden@celisgroep.be
+32 (0)11 69 78 00
www.celisgroep.be

Anita Fleerackers

Natuur? Natuurlijk Natuur! Natuur was altijd al een bron van inspiratie voor kunstenaars. Ook voor Anita is het een onuitputtelijke bron voor haar inspiratie. Lees meer…

Gevoelens en karakters

Gevoelens en karakters, minimalistisch weergegeven.
Telkens opnieuw, met de hand opgebouwd in verschillende etappes, wachten, composities en evenwicht zoeken, telkens opnieuw. Een beeld moet goed zitten want ook al zet je er bij het bakken je mooiste kleur op, wanneer de vorm slecht is zal de mooie kleur niet helpen.
Het aanvoelen van materialen, de tijd nemen hiervoor. De klei respecteren noem ik dat, want wanneer ik te snel werk wraakt de klei zich, is niet akkoord en spuugt zijn woede in duizend stukjes uit in de oven.

Prachtige kleuren. Pixelisme!

Prachtige kleuren van de natuur in alle seizoenen. ‘s Ochtends vroeg, de vrieskou die in de lucht hangt bij het opkomen van de zon. Ze geeft een prisma aan kleuren in de lucht, of de zon, die door de nevel probeert door te breken. De vele tinten groen in de lente en de pracht van bloesems, zomer aan zee, herfst met alle tinten roodbruingeel. Winter, een achtergebleven roos bedolven onder de sneeuw. Haar schilderijen zijn memories, die zoals foto’s duizenden pixels bevatten, opgebouwd door vierkantjes van ongeveer 1cmX1cm. Pixelisme! Arbeidsintensief maar tegelijk rustgevend, en uniek.

Anita Fleerackers bij Volvo Celis in Sint-Truiden, N. B. de Borchgravestraat 4465, Sint-Truiden. Hartelijk welkom tijdens de openingsuren van de showroom.
Volvo Celis Sint-Truiden

bij Volvo Celis in Sint-Truiden – Celis groep

Korte geschiedenis: Celis is al 85 jaar een vaste waarde in Limburg en daarbuiten voor het verkopen van Volvo!

Het begon allemaal in 1936 in Sint Truiden met vrachtwagens om snel gevolgd te worden met de Volvo wagens en dit zowel in Sint Truiden als in Hasselt.

In 2021 werd beslist om de zaken over te laten en met Marc Vanoverstraeten kwam er een nieuwe investeerder. Een nieuwe investeerder maar met dezelfde waarden als de familie Vandenboer en Celis!

Dezelfde waarden van een familiebedrijf maar wel een nieuwe aangepaste toekomstvisie!

Sint-Truiden

Sint-Truiden is een stad en gemeente in de Belgische provincie Limburg. Met haar 107 km² en ruim 41.500 inwoners is het een van de grootste steden van Limburg. De stad is de hoofdplaats van het kieskanton en het gerechtelijk kanton Sint-Truiden. Het is de enige stad in Vlaanderen die naar haar stichter vernoemd is.

Bron: Wikipedia

Médaille d’Or

Anita Fleerackers - Artiste Numérique - Medaille d'Or Europe 2021 Création Artistique - Lauréate du Palmarès
Anita Fleerackers – Lauréate du Palmarès

Met mijn werken “ SPARKLING” werd ik genomineerd met “Médaille d’Or” Europe 2021  Création Artistique Anita Fleerackers Lauréate du Palmarès. Editions Des Musees et de la Culture EDMC-Europe.

Le 17 Février 2021 a eu lieu le II ème concours numérique artistique en distanciel, avec Jury en délibérations connectées. Ce concours numérique EUROPE 2021 CRÉATION ARTISTIQUE, réalisé par les Editions des musées et de la culture EDMC-Europe, avec le support technique du site www.artisticmuseography.com, a pour objectif la mise en valeur et le développement de la création européenne dans les Arts. Lees meer…

Cancun MEXICO

Museo Maya de Cancun, INAH, Mexico
Museo Maya de Cancun, INAH, Mexico

Twee van mijn digitale werken ‘The Horse Illusion’ en ‘The Red Bull’ zijn officieel opgenomen in de private collectie van Museo Maya de Cancun, INAH, Mexico

Deel dit bericht: